Wandelingen in de natuur

Nijmegen heeft een prachtige en zeer afwisselende omgeving. Onze gidsen hebben ruim 80 verschillende wandelingen samengesteld.  De wandelingen zijn geschikt voor jong en oud en worden vooraf uitgezet door onze gidsen. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen en daarna als gids met de groep mee te lopen? Stuur dan een mailtje naar: info@gildenijmegen.nl. Wij nemen dan contact met je op voor meer informatie.

De start van de wekelijkse wandelingen is om 13.30 uur vanaf het NS-station in Nijmegen. 

Samen gaat u met de bus naar de startplek van de wandeling. Denk dus aan uw OV-kaart. 
Tijdens de wandeling wordt af en toe wat uitleg gegeven over het gebied, bijzonderheden, gebouwen etc. en is er een korte pauze. Na afloop wordt er vaak, gezamenlijk en voor eigen rekening, een consumptie genuttigd en wat nagepraat.
Dit is altijd in de buurt van een bushalte.

U kunt zonder reservering aansluiten op de dinsdag om 13.30 uur bij het Station Nijmegen. Als u op een andere tijd met een groep een wandeling in de natuur wilt maken reserveer dan voor een groep door het aanvraagformulier in te vullen achter de knop "reserveer voor groep".


 

Activiteiten

We bieden momenteel 1 activiteit aan in de categorie Wandelingen in de natuur. Klik op de foto voor meer informatie en reserveren.