Stads- en natuurwandelingen & fietstochten

Ongeveer 60 gidsen zijn beschikbaar om in en om Nijmegen groepen rond te leiden langs historische plekken, kunstwerken en natuurschoon. Met deskundig commentaar en anekdotes verrijken ze ieders kennis van de stad en het Rijk van Nijmegen.

U kunt weer deelnemen aan onze instapwandelingen op de woensdag- en zaterdagmiddag. Vooraf aanmelden is niet nodig. De wandelingen starten om 14.00 uur vanaf de Mariënburgkapel. Deze wandeling is ook te combineren met een bezoek aan de expositie: "Nijmegen Graaft" in de Mariënburgkapel.  Deze expositie staat in de kapel t/m 29 augustus. (www.hvdng.nl)

Aanvragen voor stadswandelingen voor groepen vanaf 4 personen op de dag en tijd die u wenst kunt u indienen via deze website. Bij minder deelnemers betaalt u toch voor 4 personen. 
Beklimming van de St.Stevenstoren kunt u aanvragen via het formulier op deze website. Ook hiervoor geldt vanaf 4 personen en bij minder deelnemers betalen voor 4 personen.
 
De wekelijkse fietstochten zijn weer gestart.  Start iedere donderdag om 10.00 uur vanaf het Kelfkensbos. 

 Vanaf 3 juli a.s. verzorgen wij ook weer de wandeling langs de Romeinse Waterleiding Route. Kijk hiervoor op de betreffende pagina op deze website. 

Wandelingen in de natuur: starten met ingang van 7 september a.s. 
Voor alle activiteiten gelden de op dat moment voorgeschreven corona maatregelen. In ieder geval het houden van de 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje als de 1,5 meter afstand niet gehouden kan worden (buiten niet nodig).

Voor vragen kunt u altijd terecht via: info@gildenijmegen.nl

Taalvaardigheid

Voor buitenlanders zijn er één-op-één begeleiders om beter Nederlands te leren spreken.
Voor Nederlanders zijn er conversatiegroepen Frans, Engels, Duits en Spaans.

Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar info@gildenijmegen.nl

Wat anderen zeggen...

“Fantastische wandeling in de historische omgeving van de St.Stevenstoren. Prachtig uitzicht over een zonnig Nijmegen.”

Nienke

Wat anderen zeggen...

“Fantastische wandeling van 2 uur gehad in het oude centrum! Dank aan gids Hans voor de interessante tour en de keurige afhandeling.”

Kees