Ook in deze herfstmaanden kunt u bij ons deelnemen aan een leuke of interessante activiteit. Op alle dagen van de week kunt u een stadswandeling bij ons reserveren met uitzondering van de Kerstdagen en oud- en nieuwsjaarsdag. Onze gidsen vieren dan de feestdagen met hun familie.
Boeken voor een beklimming van de St. Stevenstoren is ook de hele maand november nog mogelijk. Daarna gaat de toren op slot tot de maand april.
Meegaan met een wandeling in de natuur op dinsdagmiddag of deelnemen aan een mooie fietstocht op donderdagochtend zijn zeker in de herfst fijne activiteiten. Kijk op de betreffende pagina's voor meer informatie of neem contact met ons op. Zie onderstaand hoe dat te doen:

  1. - alle dagen van de week via ons mailadres: info@gildenijmegen.nl. U krijgt binnen 24 uur bericht of wordt
       teruggebeld als u uw telefoonnummer vermeld.
  2. - op woensdag- en zaterdagmiddag tussen 14.00 - 16.00 uur telefonisch via onze informatiedesk: 
       
    tel. 06- 53 24 86 94.
  3. - persoonlijk bij onze informatiedesk in de Mariënburgkapel op de bovenvermelde tijden.

 

  •  


 

 

 

Taalvaardigheid

Conversatiegroepen.
Onder leiding van een gespreksleider komen de deelnemers aan deze groepen bij elkaar om samen, met ondersteuning van de gespreksleider, te leren praten in een andere taal. Er zijn conversatiegroepen in het Duits, Engels, Frans en Spaans. Bij alle gespreksgroepen zijn nog een paar stoelen beschikbaar. 
Kijk voor meer informatie op de betreffende pagina op deze website of stuur een mailtje naar info@gildenijmegen.nl.

Project Samenspraak
Voor veel nieuwe Nederlanders is het soms moeilijk om op een ontspannen manier het Nederlands en de Nederlandse cultuur te leren. Hiervoor hebben wij binnen ons project Samenspraak vrijwilligers; taalmaatjes die een-op-een met de nieuwe inwoner van onze stad en omgeving in gesprek gaan om op deze gemakkelijke manier het Nederlands te leren. Heb je belangstelling?  Stuur een mailtje naar: samenspraak@gildenijmegen.nl

Wat anderen zeggen...

“Onze gids was flexibel en deskundig. Ze paste de wandeling aan aan onze interesses. Na afloop gaf mijn schoondochter aan: een tien voor deze middag. ”

Marlies

Wat anderen zeggen...

“Het was de derde keer dat ik meeliep met een stadswandeling (we bieden deze aan aan mensen die bij ons een opleiding volgen) en iedere keer leer ik (n.b. als Nijmegenaar) iets nieuws. Fantastisch!”

Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Wat anderen zeggen...

“Perfecte rondleiding door de gids. Mijn complimenten. Hij wist de hele groep van 16 personen gedurende de hele rondleiding te boeien. ”

Martin