St. Stevenstoren

De gids geeft u een rondleiding door de eeuwenoude St. Stevenstoren en vertelt de geschiedenis aan de hand van de klim naar de trans. Boven heeft u een prachtig uitzicht over de stad, de Waal en Spiegelwaal en wijde omgeving.

Op de onderstaande openstellingstijden kunt u de toren beklimmen zonder vooraf aan te melden. Een rondleiding met gids is dan niet mogelijk. Ook kunt u op een door u zelf gekozen dag en tijd, buiten de bovenvermelde openstellingstijden, een rondleiding met gids op de toren boeken voor groepen vanaf 4 personen. Bij minder dan 4 personen kunt u wel de rondleiding aanvragen maar dan betaalt u wel voor vier personen. De geboekte rondleidingen worden verzorgd t/m november en starten weer in maart. 
Gilde Nijmegen heeft speciale tarieven voor scholen. Deze tarieven zijn alleen van toepassing als de aanvraag wordt gedaan door de scholen en is dus niet van toepassing op individuele leerlingen/studenten. 

Reguliere openstellingen: openstellingen op vaste tijden waarbij u zonder vooraf aan te melden de toren kunt beklimmen:
In de maanden april t/m oktober:
Elke maandagmorgen 11.00 – 13.00 uur ( breng dan tussen 11.00 – 12.00 uur een bezoekje aan de beiaardier)
Elke woensdag-, zaterdag- en 1e zondag van de maand van 14.00 uur t/m 16.00 uur.

Rondleidingen voor groepen op aanvraag:
In de maanden april t/m november op de dag en tijd die u wenst. S.v.p. uiterlijk twee weken voor de gewenste datum de aanvraag indienen via het aanvraagformulier op onze website.

In de periode van december t/m maart is de toren gesloten. 

 

 

Activiteiten

We bieden momenteel 2 activiteiten aan in de categorie St. Stevenstoren. Klik op de foto voor meer informatie en reserveren.