Over deze activiteit

Nijmegen heeft een prachtige en zeer afwisselende omgeving. Onze Gildegidsen hebben ruim 35 verschillende fietstochten samengesteld o.a. door: de Ooijpolder, via Groesbeek naar Kranenburg, langs de Hatertse vennen, maar ook in de Betuwe en het land van Maas en Waal of Langs de Mookerheide naar Mook en Plasmolen.

De fietstochten starten elke donderdagochtend bij de ingang van Museum Het Valkhof om 10.00 uur. (vanaf 1 november om 11.00 uur) Meestal zijn er tussen de 15 en 40 deelnemers per tocht. Tijdens het fietsen kunt U genieten van onze prachtige omgeving en kennismaken met de overige deelnemers. Zorg voor een goede fiets + lunchpakket.

De gemiddelde snelheid is ca. 14 km/h. ZORGT U WEL VOOR EEN GOEDE FIETS! Er wordt onderweg voldoende gepauzeerd.

Praktische informatie

Startpunt

Voor de ingang van Museum Het Valkhof

Tijdsduur

De fietstocht duurt ongeveer drie uur

Kosten

€ 2,- p.p

Reserveren

Voor het deelnemen aan deze wekelijkse fietstochten is vooraf aanmelden niet nodig. De fietstocht gaat altijd door met uitzondering van extreem weer.

Op verzoek kunnen wij ook voor groepen vanaf 4 personen op andere dagen en tijdstippen fietstochten organiseren. Bij deze gereserveerde fietstochten is de deelnemersprijs 5 euro p.p. Bij minder dan 4 personen moet er toch voor 4 personen betaald worden. 

Komende instapmomenten
  • Donderdag 14 december, 11:00 - 15:00 uur
  • Donderdag 21 december, 11:00 - 15:00 uur
  • Donderdag 28 december, 11:00 - 15:00 uur
Bekijk agenda Reserveer voor groep