Fietstochten

Iedere donderdag organiseren wij onder vrijwel alle weersomstandigheden mooie fietstochten door Nijmegen en omgeving. Deze tochten zijn ca. 45 á 50 km lang en worden begeleid door speciale fietsgidsen.
Naast het recreatieve aspect en de gezonde inspanning staat hierbij ook het sociale aspect voorop: tijdens het gezamenlijk koffiedrinken of bij de lunch, maar zeker ook bij de wekelijkse "nazit" na afloop van de fietstocht.
Als fietser bent u hierbij van harte welkom. De kosten bedragen slechts Eur 2 per persoon. Koffie en lunch (in de open lucht) zijn hierbij voor eigen rekening. Aanmelden vooraf is niet nodig. De tochten vertrekken om 11.00 uur vanaf het Kelfkensbos in Nijmegen, nabij Museum Het Valkhof.
Wij organiseren ook regelmatig bijzondere fietstochten, zoals een "aspergetocht" in het voorjaar en een "pannenkoekentocht" ter afsluiting van het zomerseizoen. Tijdens het fietsen kunt U genieten van de prachtige omgeving en kennismaken met de overige deelnemers. Zorg voor een goede fiets + lunchpakket.

De fietstochten worden het hele jaar verzorgd. 
Start: voor de ingang van Museum Het Valkhof.
Starttijd: 11.00 uur. 
Prijs: € 2,- p.p.

Voor groepen vanaf 4 personen kan ook een fietstocht met gids worden aangevraagd. De kosten zijn dan 5,- euro p.p. 
Stuur voor meer informatie een mailtje naar: info@gildenijmegen.nl

Lijkt het je leuk om regelmatig als gids mee te fietsen? Stuur dan een mailtje naar c.theloosen@gildenijmegen.nl

Activiteiten

We bieden momenteel 1 activiteit aan in de categorie Fietstochten. Klik op de foto voor meer informatie en reserveren.