Nieuws

Met het opheffen van alle corona maatregelen kunnen wij ook weer al onze activiteiten verzorgen.
Ondanks dat vragen wij u toch, indien mogelijk, zo veel mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren zowel voor ons aller gezondheid.


Conversatiegroepen.
Bij zowel de Duitse, de Engelse en de Spaanse conversatiegroepen is nog plaats. Heb je belangstelling om op een ontspannen manier, samen met anderen, beter in een van deze talen te leren praten: kijk dan op onze pagina over de conversatiegroepen. Wil je graag eerst meer informatie: stuur dan een mailtje naar info@gildenijmegen.nl of bel met 024-3551084.

Fietsgidsen
Houdt u ervan om gezellig samen te fietsen door ons mooie Rijk van Nijmegen.
Meldt u dan bij ons aan als fietsgids. Elke donderdagmorgen vertrekt om 10.00 uur een groep enthousiaste fietsers onder leiding van enkele van onze gidsen vanaf het Kelfkensbos in Nijmegen. De tochten zijn tussen de 30 en 50 km per uur, twee keer onderbroken door een pauze. Wilt u meer informatie? Stuur een mailtje naar: c.theloosen@gildenijmegen.nl

Stichting Gilde Nijmegen bestaat 35 jaar.
Ter gelegenheid hiervan is in de periode van 8 april tot 8 mei een expositie ingericht in de Huis van de Nijmeegse Geschiedenis, de Mariënburgkapel.
Stichting Gilde Nijmegen viert dit jaar haar 35 jarig lustrum. In deze 35 jaar heeft Gilde Nijmegen zich ontwikkeld tot een organisatie die vooral bekend staat om de mooie stadwandelingen door historisch Nijmegen én de beklimmingen van de St. Stevenstoren. Ook door de wekelijkse fietstochten in de fraaie omgeving van Nijmegen en de wekelijkse wandelingen in de natuur rond onze stad. Daarnaast zijn er gespreksgroepen in diverse talen en zijn er taalmaatjes voor de nieuwe inwoners van de stad. De expositie toont alle onderdelen van de stichting en u kunt luisteren naar korte verhaaltjes over mooie plekjes en bijzondere Nijmegenaren.
De expositie is gratis te bezoeken van 13.00 – 17.00 uur van woensdag t/m zondag.