Over deze activiteit

Nijmegen heeft een prachtige en zeer afwisselende omgeving. Onze gidsen hebben ruim 80 verschillende wandelingen samengesteld. De wandelingen zijn geschikt voor jong en oud. Meestal zijn er tussen de 15 en 20 deelnemers per wandeling. Tijdens de wandeling wordt af en toe wat uitleg gegeven over het gebied, bijzonderheden, gebouwen etc. Halverwege wordt er meestal een kleine pauze gehouden waarbij een zelf meegebrachte consumptie (vaak bananen vandaar de "pisangpauze") gebruikt kan worden. Op het eind van de wandeling wordt gezamenlijk, voor eigen rekening, een consumptie gebruikt en nog wat nagepraat over de wandeling. 

Praktische informatie

Startpunt

Het startpunt van de wandeling wordt wekelijks bepaald, afhankelijk van o.a. de corona voorschriften en weersomstandigheden. .

Eindpunt

wisselend

Tijdsduur

Totale duur ongeveer drie en een half uur, de feitelijke wandeling duurt ongeveer 2 uur.

Kosten

€ 2,- p.p

Reserveren

U kunt zonder reservering aansluiten op de dinsdag om 13.30 uur bij het Station Nijmegen. Als u op een andere tijd met een groep een natuurwandeling wilt maken reserveer dan voor een groep door het aanvraagformulier in te vullen achter de rode knop "reserveer voor groep".

Komende instapmomenten
  • Dinsdag 21 mei, 13:30 - 18:00 uur
Bekijk agenda Reserveer voor groep