Dutch
German
English
Volg ons ook op:

Nieuws

Stadswandelingen

Op woensdagmiddagen van 25 oktober en 29 november vinden er geen stadswandelingen en torenbeklimmingen plaats.

Nieuws van Gilde Nijmegen

In de komende weken starten wij weer met onze conversatielessen Frans, Duits, Engels en Spaans. In een gezellige sfeer, onder leiding van een ervaren docent, spreken in de door u gewenste taal. Enige basiskennis van deze taal is wel noodzakelijk.

Hebt u tijd over en bent u geïnteresseerd in het begeleiden van een Anderstalige Nederlander?Wordt dan Taalmaatje bij ons Gilde.

Houdt u van wandelen of fietsen in de natuur? Wordt dan gids bij onze natuurwandelingen, onze wandeling Romeinse Waterleiding Route of bij onze fietsgroep.

Natuurlijk kunt u tot laat in de nazomer meelopen met al onze wandelingen, ook met de stadswandelingen. Of de St. Stevenstoren beklimmen en genieten van het mooie uitzicht. Het boeken van een wandeling of beklimming voor een eigen groep is ook mogelijk.

Voor alle aanvullende informatie kijk op www.gildenijmegen.nl. Een mailtje sturen naar info@gildenijmegen.nl kan ook. Of bel met onze helpdesk: op maandag- en donderdagmiddag tussen 14.00 – 16.00 uur: tel. 024 -3603635 

Virtuele wandeling

Onze gids geeft uitleg over Nijmegen door middel van beelden. Bijzonder geschikt voor verzorgingshuizen, verenigingen en scholen (zie voor meer informatie onder stadswandelingen).

Kosten € 30,- Informatie en aanmelding via diapresentatie@gildenijmegen.nl