Dutch
German
English
Volg ons ook op:

Nieuws

Winterse fietstochten in de omgeving van Nijmegen

Wilt u genieten van de mooie omgeving van Nijmegen in herfst- of wintertooi? Ga dan mee met onze wekelijkse fietstocht op donderdagochtend. Gedurende de hele herfst- en winterperiode kunt u zich om 11.00 uur aansluiten bij onze gidsen die op u staan te wachten op het Kelfkensbos voor de ingang van Museum Het Valkhof. Er is onderweg een lunchpauze in een overdekte locatie. Kosten voor de lunch zijn voor eigen rekening. Zorgt u ook zelf voor een goede fiets. 
De mogelijkheid bestaat dat bij extreem slecht weer de fietstocht geen doorgang kan vinden. Dat wordt voor de start van de fietstocht overlegd met de deelnemers.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@gildenijmegen.nl. Bellen kan ook: op maandag- en donderdagmiddag tussen 14.00 - 16.00 uur. Tel. 024-3603635

Sfeervolle wandeling door het Kronenburgerpark met bezoek aan alle drie de torens.

Op 27, 28 en 29 december a.s. kunt u tussen 19.00 - 20.00 uur wandelen door het Kronenburgerpark en alle drie de torens bezoeken. In de Jacobstoren kunt u luisteren naar spannende verhalen. In de Roomsche Voet zingt een zangeres mooie liedjes en tot slot wordt u in de Kruittoren welkom geheten in het atelier van kunstenaar Johan van Dinteren. Hij verwent u met een kopje koffie/thee of warme chocolademelk.
Vanaf de trans van de Kruittoren heeft u een prachtig uitzicht over Nijmegen in Kerstsfeer.
Gidsen van de Nijmeegse Torendag of van Gilde Nijmegen vergezellen u tijdens uw wandeling en geven uitleg. Startplaats van de wandeling is Parkweg nr. 5
Deelname is gratis, per avond max. 30 bezoekers.
Aanmelden is noodzakelijk en kan via: nijmeegsetorendag@gmail.com